Sportsmassage i Hellerup

Effektiv sportsmassage – Jægersborg Krop og Sport

Oplever du smerter og spændinger i forbindelse med din sport? Så er der hjælp at hente hos Jægersborg Krop og Sport. Vi har nemlig specialiseret os i professionel og virkningsfuld sportsmassage midt i Jægersborg, hvor vi kan afhjælpe mange forskellige sportsrelaterede skader. Læs med her og få mere information om, hvad jeg kan gøre for dig.

Klinikken ligger lige midt i Jægersborg, så du har nem adgang, hvis du eksempelvis er på udkig efter en sportsmassage nær Lyngby, Gentofte elle det øvrige Nordsjælland.

Sportsmassage for alle – Personligt tilpasset behandling

Er du hyppig sportsudøver? Nystartet? Uanset hvilken sportsudøver, du er, har vi en behandling, der passer til dig. Vi tager nemlig altid udgangspunkt i dine behov og din situation, så vi går på den måde ind og skræddersyer en behandling, der passer til dig. Det giver tryghed fra start til slut samt en øget velbefindende.

Inden selve massagen tager vi derfor en dialog, så vi sammen afdækker de områder, hvor der er behov for, at vi sætter ind.

Hvad kan en sportsmassage hos os i Jægersborg afhjælpe?

Hvad enten du har brug for en enkelt behandling, eller om dine spændinger kræver flere behandlinger, har vi med sikkerhed en løsning, der passer til dig. Med en sportsmassage i Nordsjælland finder vi en løsning, der passer dig:

  • Ryg- og lændesmerter
  • Iskias-smerter
  • Myoser
  • Nedsat bevægelighed i nakke og ryg
  • Løbe- og fiberskader
  • Fiberskader

Ovenstående er blot et udsnit, og du er altid velkommen til at ringe til os på +45 53 79 00 79, så vi kan tage en uforpligtende snak om de smerter, du oplever i forbindelse med din sport.

Vi glæder os til at hjælpe dig tilbage i topform!

Sidebar