Kranio sakral terapi

Kranio sakral terapi i Jægersborg

Hos Jægersborg Krop og Sport tilbyder jeg nænsom og virkningsfuld kranio sakral terapi i Jægersborg med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Denne behandling er en meget blid, men stadig dybdegående massage af kroppen, hvor der især er fokus på hoved, nakke og rygsøjle. Kranio sakral terapi er med til at nedbringe stress, spændinger og ubalancer i hele kroppen.

Min klinik ligger i hjertet af Jægersborg, hvorfra der kun er fem minutters gang fra Jægersborg station, og så er der gratis parkeringsmuligheder lige ved døren. Der er eksempelvis nem adgang fra Gentofte, Gladsaxe, Lyngby og hele Nordsjælland. Du kan booke tid i min kalender her på siden. Læs mere om kranio sakral terapi i Nordsjælland.

Hvad kan KRANIO SAKRAL TERAPI afhjælpe?

Ved Kranio sakral terapi arbejder vi med din krops egne ressourcer – her aktiverer jeg en række processer, der sætter gang i og påvirker kroppens egen helbredelse. Helt overordnet går behandlingen ud på at løsne spændinger i bindevævsmembranerne inde i hovedet – eller bindevævet omkring rygsøjlens nerver – hvilket medfører en dyb, vedvarende afspænding af musklerne i nakken og ryggen, som er forbundne med hvirvlerne.

En kranio sakral terapi behandling kan blandt andet være med til at afhjælpe:

  • Ubalancer, der stammer fra ulykker, fald eller slag
  • Muskelspændinger i forbindelse med: piskesmæld, nakke- og rygsmerter, bækken- og hoftesmerter samt kæbespændinger
  • Symptomer på stress/udbrændtehed eller hukommelses besvær
  • Symptomer på migræne og spændingshovedpine

Ofte vil vi indlede behandlingen med lidt massage og derefter fortsætte med kranio sakral terapi. Du skal forvente at denne behandling tager mellem én time og halvanden time. Se vores priser her.

Bestil tid til KRANIO SAKRAL TERAPI – Jægersborg Krop og Sport

Har du brug for kompetent og virkningsfuld Kranio sakral terapi nær Gentofte eller Lyngby? Så ring til os på +45 53 79 00 79 og aftal nærmere. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik.

Sidebar