Graviditetsmassage

Lindrende graviditetsmassage i Jægersborg

Hvis du er gravid, er kroppen i en helt særlig tilstand, hvor der hele tiden sker forandringer. Med en graviditetsmassage kan du gøre noget godt for dig selv i den søde ventetid, her vil du opleve en blid og lindrende behandling, der løsner op for ømme muskler og led og generel uro i kroppen. Massagen foregår i rolige omgivelser, hvor der er fokus på afslapning og tryghed – og altid i tæt dialog med dig, så du får den bedste og mest effektive behandling.

Har du lyst til at prøve en graviditetsmassage i Nordsjælland? Så er du velkommen til at booke en tid i min kalender.

Du kan også bestille tid online her på siden. Vores indbydende klinik ligger i hjertet af Jægersborg, så hvis du eksempelvis er på udkig efter en graviditetsmassage i nærheden af Lyngby, Gentofte eller det øvrige Nordsjælland, er der nem adgang med både bil og offentlig transport. Klinikken ligger fem minutters gang fra Jægersborg station og der er gratis parkeringsmuligheder lige ved døren.

Hvad kan en graviditetsmassage hos os i Jægersborg gøre for dig?

Jo længere, du kommer hen i din graviditet, jo mere udfordret bliver du og din krop. En graviditetsmassage kan hjælpe du og din krop til at slappe af – her kan du læne dig tilbage og lade dig forkæle. Massagen kan blandt andet hjælpe på:

  • Problemer med iskias- og lændesmerter
  • Ømme ben og fødder
  • Spændinger i ryg og overkrop
  • Søvnproblemer
  • Generel uro og anspændthed

Selve massagen foregår på en special graviditetsbriks, hvor der er plads til at du kan ligge på maven, uden at det er til gene for dig eller baby. Graviditetsmassage nær Lyngby og Gentofte. Kontakt mig i dag.

Graviditetsmassage hos Jægersborg Krop og Sport er en tryg oplevelse

Når du kommer ind til en massage hos mig, er det vigtigt for os, at du oplever et trygt og roligt miljø, hvor der er gode muligheder for dig at koble lidt af. Derfor sørger vi også for, at du er i centrum og bliver hørt. En grundig og lindrende graviditetsmassage tager typisk en time, så du kan nå at komme helt ned i gear og opleve en kropslig afslapning.

Sidebar