Fysiurgisk Massage Hellerup

Professionel fysiurgisk Massage Hellerup

Jægersborg Krop og Sport tilbyder fysiurgisk massage i Hellerup til dig, som ønsker at modvirke smerter og ømhed i hverdagen eller trænger til at få løsnet godt op i kroppen. Fysiurgisk massage er en helhedsorienteret massage, som arbejder i dybden direkte på musklerne og tager højde for de omkringliggende muskelgrupper. Ved at arbejde os ind musklerne omkring leddene og ud derfra, sørger vi for at få masseret rundt i de forskellige muskelgrupper og løsnet godt op i hele kroppen. Vores klinik er beliggende nær Hellerup og vi har mere end 20 års erfaring med fysiurgisk massage. Vi har altid fokus på udvikling og kvaliteten af din fysiske forfatning og gør os særligt umage for at skabe en proces, som viser en hurtig fremgang. Kontakt vores klinik nær Hellerup og book din tid til en fysiurgisk massage.

Professionel Massage Hellerup

Vi behandler mange klienter med fysiurgisk massage i Hellerup og omegn, men har vores fokus på din krop og tager udgangspunkt i din tilstand og hverdag ved behandlingen. Forud for massagen tager vi således både højde for eventuelle beskrivelser af ømhed og smerter i kroppen, samt hvordan du bevæger dig fysisk i din hverdag. Vi har øje for den enkelte persons fysiologi, eventuelle udfordringer og vi går ind for at vores klient skal føle en mærkbar forskel efter de første konsultationer. Vi er her for at skabe en god proces med mærkbar forskel hos vores klienter og ønsker kun dette for vores kunder. Skulle du derfor mod forventning ikke opleve en udvikling binder vi dig ikke til flere behandlinger end nødvendigt. Vi hjælper mange mennesker rundt i Hellerup og nærområdet, så kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til fysiurgisk massage eller andre behandlinger. 

Fysiurgisk Massage – hvor ofte? 

Vi møder tit spørgsmålet, hvor ofte bør jeg få en fysiurgisk massage? Det afhænger meget af den enkelte klients tilstand, men vi siger ofte at man bør starte ud med massage 2-4 gange inden for en periode på 1 til 2 uger. På den måde kommer vi godt i gang med at få løsnet op i kroppen og derfra kan man begynde at kigge på massage med jævne intervaller i mellem. Bor du i området omkring Hellerup og Lyngby og har spørgsmål til fysiurgisk massage, så kontakt os endelig og book en tid.

Sidebar