Dybdegående Massage

Dybdegående massage nær Søborg

Oplever du smerter og spændinger i muskler og led? Har du overbelastet koppen i forbindelse med arbejde eller sport? Uanset, hvordan dine muskelsmerter er opstået, tilbyder jeg målrettet og virkningsfuld massage nær Søborg. Hos Jægersborg Krop og Sport vil du opleve en kompetent behandling, der tager udgangspunkt i din situation – altid med fokus på din tryghed og velbefindende.

Min klinik ligger helt centralt i Jægersborg, så hvis du eksempelvis har brug for en massage i nærheden af Søborg, Gladsaxe, Vangede eller Gentofte, er der nem adgang med både offentlig transport og i bil. Der er få minutters gang fra Jægersborg station og gratis parkeringsmuligheder lige ved døren.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Skræddersyet massage nær Gladsaxe og Vangede

Hos Jægersborg Krop og Sport kan jeg hjælpe mange forskellige typer af klienter. Smerter og spændinger, kan opstå i mange forskellige situationer, og særligt i forbindelse med arbejde og sport er vores kroppe udsatte. Med min massage kan jeg lindre:

  • Ryg- og lændesmerter
  • Iskias-smerter
  • Myoser
  • Hovedpine
  • Nedsat bevægelighed i nakke og ryg

Ovenstående er blot et udpluk. Jeg gør mig altid stor umage for at lytte til mine klienter og grundigt afdække, hvor der er behov for lindring. På den måde vil du få en skræddersyet massage, der sætter ind dér, hvor du har brug for det.

Massage nær Søborg – Fokus på tryghed og velbefindende

Med min målrettede massage kan du forvente en individuel behandling – naturligvis i tæt dialog med dig, så du føler dig tryg i processen. Sammen finder vi den bedste løsning til dig, om der så er tale om en enkelt massage eller et forløb over flere omgange.

Sidebar